Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Reünie voor oud-leerlingen en oud-collega’s Walburg College

Reünie voor oud-leerlingen en oud-collega’s Walburg College

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat Multifak Zwijndrecht feestelijk geopend is. Belangrijk onderdeel daarvan is het Walburg College (toen OSG Walburg). Reden om dit te vieren. We organiseren een feestelijke reünie voor oud-leerlingen en oud-collega’s (18+).

Ga voor meer informatie en tickets naar: www.reuniewalburgcollege.nl

Wanneer?
22 september 2018 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Walburg College en Buro RUW evenementen
Locatie:
Norderstedtplein 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.