Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Miranda van Reeuwijk, sociaal makelaar

Koffie met... Miranda van Reeuwijk, sociaal makelaar

Kom er bij en doe mee! - Samen tegen eenzaamheid!
Eenzaamheid herkennen en erkennen is niet vanzelfsprekend. Onder het genot van een kop koffie/thee wil Miranda dit onderwerp graag bespreekbaar maken. Het kan zijn dat je jezelf wel eens eenzaam voelt, of dat er personen om je heen heeft die zich in een eenzame situatie bevinden. Eenzaamheid in beeld brengen, bespreekbaar maken en mogelijk voorkomen. Daar gaan wij het deze ochtend over hebben. Wij hopen je te mogen ontvangen!

Praktische informatie
Datum: woensdag 26 september
Tijd: 10.30 - 12.00
Locatie: Bibliotheek Walburg
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
26 september 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.