Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ledenvergadering PvdA Zwijndrecht

Ledenvergadering PvdA Zwijndrecht

Vandaag houdt de PvdA Zwijndrecht een ledenvergadering. Het belangrijkste onderwerp is wonen in Zwijndrecht en de Drechtsteden. De ontwikkeling van de Zwijndrechtse woningvoorraad is een zeer actueel onderwerp. Het raadsprogramma “Krachtig Zwijndrecht”  opent met dit onderwerp en bijna iedereen heeft wel een mening over huisvesting.

Gasten deze avond zijn Cor van Verk, coördinator bij Stichting Woonkeus Drechtsteden en PvdA-raadslid in Dordrecht en Gerard Slotema, fractievoorzitter van de PvdA in Zwijndrecht. Na een korte inleiding zal aan de hand van stellingen worden gediscussieerd of onze gemeente nog wel de juiste woningvoorraad kent en welke plannen goed zijn voor de inwoners. Ook de duurzaamheid van onze woningen komt aan bod. Verder zal op deze avond het nieuwe bestuur worden gekozen.

De bijeenkomst vindt plaats in Xiejezo. De zaal is open vanaf 19.45 uur en de vergadering begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Wanneer?
27 september 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PvdA Zwijndrecht
Locatie:
Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.