Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vivera fittest

Vivera fittest

Om een globaal beeld te krijgen van de eigen fysieke gesteldheid kunnen bewoners van Zwijndrecht van 60 jaar en ouder, deelnemen aan de Vivera fittest. Na de test komt er een uitdraai van de resultaten die het persoonlijk beweegadvies vormen.

Voor deze fittest kunt u zich aanmelden via viverasportcoach@hattricksport.nl of 078-6450039

Wanneer?
29 september 2018 van 09.30 tot 15.30 uur
Organisator
Vivera
078-6450039
viverasportcoach@hattricksport.nl
Locatie:
Het Spektakel, Norderstedtplein 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.