Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jongerendienst - Wat weerhoudt je van God

Jongerendienst - Wat weerhoudt je van God

Vandaag spreekt Ando Geworgjan.
Naast zijn dagelijks werk als (motor)agent en zijn studie aan de Haagse Hogeschool heeft Ando (27) passie voor het woord van God. Als jonge, gepassioneerde spreker reist hij door het land om jongeren en volwassenen te inspireren en te raken met het goede nieuws. Als jongerenwerker in de Armeense Evangelische Gemeente in Utrecht is hij ook betrokken bij de dagelijkse organisatie van jeugdwerk. Geboren en opgegroeid in Armenië (toen nog voormalige Sovjet-Unie) heeft hij vanaf eind 1999 samen met zijn ouders en zus jaren doorgebracht in diverse opvang- en asielzoekerscentra. De ervaringen opgedaan tijdens deze periode als asielzoeker en later ook de ervaringen van zijn politiewerk op straat hebben hem gevormd tot een spreker met wijsheid en verhalen over leven, dood en geloof. De Bijbelse boodschap die hij verkondigt is doorleeft en praktisch, inspirerend en laagdrempelig.

Voor de muziek komt Solid Rock. Al meerdere keren hebben zij gespeeld in de BethelYoung. Je bent van harte welkom in deze jongerendienst.

Na afloop is er een heerlijk buffet van lekkere hapjes en drinken. Bethel Young is met name gericht op jongeren tussen de 12 en 25 jaar, uiteraard is iedereen welkom!

Wanneer?
30 september 2018 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.