Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cop of Coffee in de IJsvogel

Cop of Coffee in de IJsvogel

Wilt u een kopje koffie drinken met de wijkagent?
De wijkagent heeft een belangrijke rol in uw buurt. Maar wat doet een wijkagent nou allemaal? Het antwoord is: een wijkagent doet van alles. Hij is bezig met de totale politiezorg binnen zijn of haar wijk. Denk aan de aanpak van sociale problemen, zoals overlast gevende jongeren, milieudelicten en criminaliteit. De wijkagent krijgt daarbij natuurlijk wel hulp van andere collega’s, maar uiteindelijk is hij/zij wel het aanspreekpunt voor de wijk. Een wijkagent werkt dan ook veel samen met de gemeente en met maatschappelijke organisaties die ook werkzaam zijn in de wijk.

Wilt u kennis maken met uw wijkagent?
Uw wijkagent Arno Jonkers stelt zich beschikbaar in de IJsvogel (Swinhove) om naar u te luisteren. Op deze manier kunnen buurtbewoners met elkaar en de wijkagent in gesprek over de bevindingen in de buurt Nederhoven. De wijkagent kan mogelijk uw vragen beantwoorden en u informeren over belangrijke zaken.
Locatie:               IJsvogel (Swinhove), IJsvogelplein 300                              
Datum:                woensdag 3 oktober 2018
Tijd:                      10:00 – 11:00 uur

Foto: De IJsvogel

Wanneer?
3 oktober 2018 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Swinhove, de brasserie van De IJsvogel
Locatie:
IJsvogelplein 300
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.