Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Week tegen de Eenzaamheid activiteit

Week tegen de Eenzaamheid activiteit

Week tegen de Eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober.
Ook dit jaar net als alle voorgaande jaren zetten wij Diverz de Nederburgh weer vol in tijdens deze week.

Op vrijdag 5 oktober kunt u GRATIS kaiserschmarrn, natuurlijk vers gebakken, komen eten en we houden de stijl aan en schenken daar een heerlijk glaasje Almdudler ( Oostenrijkse kruidenlimonade op natuurlijke basis) bij. We maken er een gezellige middag van.

Mocht u mensen in uw omgeving hebben die nooit ergens komen en helaas door wat voor reden dan ook nergens komen zou u ons dan willen bellen of mailen? Ons doel is om toch zoveel mogelijk mensen te bereiken die net dat steuntje nodig hebben.

U kunt Nicolette de Jonge bellen of mailen.
Telefoon: 078 - 6122597
E-mail: n.dejonge@swoz.com

Wanneer?
5 oktober 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Diverz - Nicolette de Jonge
078 - 6122597
n.dejonge@swoz.com
Locatie:
Wijkcentrum Nederburgh aan de Duivenvoorde 211a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.