Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Instuif ritmische gymnastiek 5+

Instuif ritmische gymnastiek 5+

Vandaag organiseert de afdeling ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O een open les ritmische gymnastiek. De O&O-meisjes laten daar zien wat je allemaal kan doen met een bal, een hoepel, een touw, een paar knotsen en met een lint. Zelf mee doen is natuurlijk wel zo leuk.

Alle meisjes vanaf 5 jaar zijn van harte welkom. De toegang is gratis.
De les wordt gehouden van 11.00 tot 12.00 uur in de RG-hal van de O&O-turnaccommodatie aan de Uilenvliet.

Foto: O&O - Estee Kraaijeveld

Wanneer?
6 oktober 2018 van 11.00 tot 12.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.