Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Teken een stripverhaal over het thema vriendschap (5-10 jaar)

Teken een stripverhaal over het thema vriendschap (5-10 jaar)

Draakje Blauwneus is een eigenwijs blauw draakje van 8 jaar oud, woont in de molen van Delfshaven en gaat naar een drakenschool. Hij heeft veel vriendjes en vriendinnetjes met wie hij kattenkwaad uithaalt. Illustrator Maaike Slingerland is de bedenker en tekenaar van dit vrolijke draakje.

Kom tijdens de Kinderboekenweek naar bibliotheek Walburg om samen met Maaike een zelfbedacht stripverhaal te tekenen over Draakje Blauwneus. Het onderwerp is vriendschap. Maaike laat je kennismaken met verschillende tekenmaterialen en leert je nieuwe technieken.
Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum: zaterdag 6 oktober
Tijd: 10:30 - 11:45 uur
Voor wie: kinderen van 5 t/m 10 jaar oud
Toegang: gratis | aanmelden de website of aan de balie in de bibliotheek

Wanneer?
6 oktober 2018 van 10.30 tot 11.45 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.