Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt in de Lindonk

Rommelmarkt in de Lindonk

Vandaag organiseert De Swinhove Groep, locatie De Lindonk een gezellige rommelmarkt.
Van 8.30 uur tot 13.00 uur zijn er verschillende rommelmarkt kramen, waar u allerlei prullaria kunt kopen en leuke hebbedingetjes op de kop kunt tikken. In brasserie Plexat kunt u terecht voor een kopje koffie/thee.

Wanneer?
6 oktober 2018 van 08.30 tot 13.00 uur
Organisator
De Swinhove Groep
Locatie:
locatie De Lindonk aan Rotterdamseweg 137b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.