Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Natuurontwikkeling in de Biesbosch

Lezing Natuurontwikkeling in de Biesbosch

In ’t Weetpunt, ontmoetingsplaats voor mensen die van Landschap en Natuur houden, in de Zwijndrechtse Waard (en daarbuiten),
wordt op dinsdag 9 oktober 2018 een lezing gehouden over de Biesbosch. De lezing wordt verzorgd door Jacques van der Neut, werkzaam bij Staatsbosbeheer in de Biesbosch. Hij maakte de ontwikkelingen van nabij mee. Het belooft een interessante avond te worden.

De lezing begint om 19.30 uur. Weetpunt is open om 19.00 uur.

Voor de meest actuele informatie over deze avond zie de website.

Foto: 't Weetpunt

Wanneer?
9 oktober 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
SN&L-ZW
Locatie:
't Weetpunt, Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.