Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Da Vinci Circuit (4-12 jaar)

Da Vinci Circuit (4-12 jaar)

Het is Kinderboekenweek!
Op woensdag 10 oktober zijn studenten van het Da Vinci College te gast in de bibliotheek. Zij organiseren deze middag de leukste activiteiten rondom lezen en het thema van de Kinderboekenweek 'vriendschap'. Iedereen van 4 t/m 12 jaar kan meedoen aan dit circuit.

Praktische informatie
Datum: woensdag 10 oktober
Tijd: 13.30 - 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
10 oktober 2018 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.