Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Wat komt er allemaal bij kijken als je mantelzorger bent?

Koffie met... Wat komt er allemaal bij kijken als je mantelzorger bent?

Koffie met... Natascha Hessels, consulent mantelzorg en Dieuwke van der Hoogt, verpleegkundige GIDS project Zwijndrecht
Zorg voor je naaste, wat komt er allemaal bij kijken als je mantelzorger bent? De uitdaging is om de balans te krijgen, en te behouden, in de rollen die je in je leven vervult. Je bent continu bezig met het stellen van prioriteiten en grenzen, het maken van keuzes en het nemen van tijd en ruimte om te voorkomen dat je uit balans raakt. Het tijdig bespreekbaar maken van je rol als mantelzorger kan hierbij belangrijk zijn. Wil je met elkaar informatie, tips en adviezen uitwisselen? Kom dan langs bij deze Koffie met... en ga in gesprek.

Praktische informatie
Datum: woensdag 10 oktober
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
10 oktober 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.