Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderboekenweek - Teken je leukste boekenvriendje

Kinderboekenweek - Teken je leukste boekenvriendje

Teken je leukste boekenvriendje
Tekenwedstrijd voor de Kinderboekenweek met thema ‘vriendschap’

Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek! Dit wordt ook gevierd in Bibliotheek Walburg. Voorafgaand wordt er een tekenwedstrijd georganiseerd over het Kinderboekenweekthema Vriendschap: Teken je leukste boekenvriendje.

Heb jij een favoriet personage of een favoriet figuur uit een boek?
Teken je boekenvriendje op een vel papier van thuis of kom een mooi tekenblad halen in de Bibliotheek Walburg. Vergeet je naam, leeftijd en e-mailadres en/of telefoonnummer niet op de tekening te vermelden. Lever je tekening uiterlijk 10 oktober in aan de balie van de bibliotheek. Wie weet win je een mooie prijs! De wedstrijd is voor de leeftijden 6 t/m 8 jaar en 8 t/m 10 jaar.

De prijsuitreiking wordt gedaan door kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander op zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur.
In dit uurtje komt Vivian ook een spannend verhaal vertellen over het super duo en de beste vrienden Spekkie en Sproet. Na afloop is er de mogelijkheid om een boek van haar te kopen en te laten signeren.

Praktische informatie
Wat:  Tekenwedstrijd ‘Teken je leukste boekenvriendje’
Wanneer: inleveren tot 10 oktober
Waar:  Bibliotheek Walburg, Zwijndrecht
Voor wie: 6 t/m 8 jaar en 8 t/m 10 jaar

Wanneer?
Van 3 oktober 2018 00.00 uur tot 10 oktober 2018 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.