Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom luisteren naar Vivian den Hollander (5-10 jaar)

Kom luisteren naar Vivian den Hollander (5-10 jaar)

De bekende kinderboekenschrijfster van o.a. Spekkie en Sproet komt langs!
Ken je Lisa en Jimmy, Spekkie en Sproet, de Effies en vele andere boekenvriendjes? Kom dan luisteren naar Vivian den Hollander! Vivian: "Toen ik jong was, wilde ik al heel graag schrijfster worden en ik schreef schriften vol. Maar zangeres leek me ook wel wat en ik oefende vaak voor de spiegel. Na de middelbare school dacht ik erover om Nederlands te studeren of journalist te worden. Maar eerst ging ik naar de Pabo. En dat vond ik zo leuk dat ik lange tijd in het onderwijs bleef werken. Natuurlijk verzon ik altijd verhalen met mijn klas en las ik veel voor."

Tijdens de Kinderboekenweek in bibliotheek Walburg vertelt de kinderboekenschrijfster een spannend verhaal van superduo en beste vrienden Spekkie en Sproet. Ook mag je haar vragen stellen over al haar boekenvriendjes. Na afloop kun je één van haar nieuwste boeken kopen en zet Vivian er haar handtekening in.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Datum en tijd: zaterdag 13 oktober, 11.00 - 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden via de website
Voor wie: kinderen van 5 t/m 10 jaar

Afbeelding: Voorkant van het boek Spekkie en Sproet - Spion uit de lucht, geschreven door Vivian den Hollander.

Wanneer?
13 oktober 2018 van 11.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.