Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... filosoof Peter Bot

Koffie met... filosoof Peter Bot

Over de klimaatcrisis en maatschappelijke verandering
Ben je ook bezorgd over de gevolgen van de klimaatverandering? Kom dan naar deze editie van Koffie met... waar filosoof Peter Bot zich op geheel eigen wijze buigt over dit probleem.
Welke maatschappelijke verandering is nodig om deze crisis het hoofd te kunnen bieden? Zijn de gemaakte afspraken op de laatste Klimaatconferentie nog wel haalbaar? Peter is geïnspireerd door filosoof Bruno Latour en de econoom Kate Raworth. Beide geven aan dat het tijd wordt om meer rekening te houden met de aarde. Schuif aan en praat mee over dit onderwerp wat iedereen aangaat.

Praktische informatie
Datum: woensdag 17 oktober
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
17 oktober 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.