Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Training voor (zorg)professionals: Samenspel mantelzorgers

Training voor (zorg)professionals: Samenspel mantelzorgers

Goede afstemming met mantelzorgers levert veel op voor de zorg, de mantelzorger, de cliënt, de professional en de organisatie. Maar hoe versterk je de samenwerking met mantelzorgers? Wat zijn behoeftes van mantelzorgers en wat zijn hun rollen? Antwoord op deze vragen en meer krijgen (zorg)professionals uit Zwijndrecht en Heerjansdam bij de Training Samenspel met Mantelzorgers.

Mantelzorgconsulenten van MEE Mantelzorg verzorgen deze gratis training voor medewerkers uit de gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, GGZ, verslavingszorg, wijkteam, jeugdteam en welzijn. De training wordt twee keer aangeboden: dinsdag 18 september en donderdag 18 oktober van 13:00 tot 15:30 uur.

Tussen 12:30 en 13:00 uur kun je tijdens een informele lunch andere professionals ontmoeten en netwerken. Na de training weet je hoe je mantelzorgers kunt ondersteunen, faciliteren en hoe je de samenwerking versterkt. Je gaat naar huis met actiepunten voor in de praktijk.

Voor meer informatie en aanmelden, mail naar Patricia van der Put.

Wanneer?
18 oktober 2018 van 12.30 tot 15.30 uur
Organisator
MEE - Patricia van der Put
patricia.vanderput@meeplus.nl
Locatie:
Wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.