Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Springinstuif bij O&O

Springinstuif bij O&O

Vandaag organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O in haar turnhal aan de Uilenvliet als herfstvakantieactiviteit een springinstuif  in en om de valkuil voor groep 3 t/m 8 van de basisschool. Gedurende de instuif kan er onder deskundige leiding worden gesprongen op verschillende springsituaties, zoals minitramp, grote trampoline, tumbling enz. Ook de valkuil zal hierbij worden betrokken.

Groep 3, 4 en 5 van de basisschool zijn 's-morgens ingedeeld van 10.00 tot 12.00 uur.
De groepen 6, 7 en 8 worden 's-middags verwacht van 13.30 tot 15.30 uur.
De toegang is gratis.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Joop Visser, tel. 078-6122928.

Afbeelding: Gymnastiek Vereniging O & O

Wanneer?
23 oktober 2018 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.