Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Alles wat je wilt weten over 112

Koffie met... Alles wat je wilt weten over 112

Koffie met... een agent van noodhulp
Deze ochtend is bij de Koffie met... een agent van noodhulp te gast. "Als agent van de noodhulp vertel ik graag over het werk wat we doen, waarom we het doen en de passie van het vak. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe gaan we om met bepaalde situaties? En natuurlijk hoop ik op heel veel vragen van jullie kant." Kom dus gezellig langs voor een bak koffie/thee en stel al je vragen!

Praktische informatie
Datum: woensdag 24 oktober
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
24 oktober 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.