Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vlotbouwen, bootjes maken en hutten bouwen

Vlotbouwen, bootjes maken en hutten bouwen

De Toppie sportcoach Hooge Nesse organiseert samen met Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard een gave activiteit voor het hele gezin! Tijdens de week van ons water zoomen we in op leuke water activiteiten.

We gaan met elkaar:
- Vlotbouwen (varen van het vlot mag alleen als je in het bezit bent van je zwemdiploma A)
- Zeilbootje maken van riet
- Hutten bouwen van wilgentakken

Een activiteit die je niet mag missen! Er is voor iedereen wat leuks te doen én het is helemaal gratis.
Aanmelden is niet nodig.

We zijn in de natuur, dus houdt rekening met de weersomstandigheden en trek kleding aan die vies mogen worden. Kom samen met het gezin naar 't Weetpunt en volg de bordjes naar de locatie van de activiteit op woensdag 24 oktober van 13.30-15.30 uur. Meer informatie kan je vinden via www.toppiecoach.nl

Wanneer?
24 oktober 2018 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Toppie Coach
Locatie:
't Weetpunt, Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.