Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom gratis badmintonnen

Kom gratis badmintonnen

ACN/Sportpromotie Nederhoven organiseert een aantal badmintonavonden in de Develhal van 19.15 uur tot 23.00 uur. De deelname is gratis en bij binnenkomst wordt je ontvangen met koffie en thee. In de pauze staat er ook weer iets te drinken voor je klaar.

Rackets en shuttles hoef je niet zelf te regelen.
Het is wel verplicht om sportkleding en sportschoenen te dragen.

De avonden zijn op 21 en 28 september en 12, 19 en 26 oktober.
Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@wijkplatformnederhoven.nl

Wanneer?
26 oktober 2018 van 19.15 tot 23.00 uur
Organisator
ACN/Sportpromotie Nederhoven
info@wijkplatformnederhoven.nl
Locatie:
in de Develhal, Parklaan 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.