Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jingle Bells Kerstzang en Kerstavonddienst bij de Lindse Kerk

Jingle Bells Kerstzang en Kerstavonddienst bij de Lindse Kerk

Op kerstavond worden er op het plein voor de Lindtse Kerk met elkaar kerstliederen gezongen. Vanaf 20.30 uur is er op het plein warme chocolademelk en Glühwein. Ook dit jaar wordt de samenzang begeleid door de Stageband van Jong-Holland.

Vanaf 20.55 uur wordt de samenzang binnen voortgezet. Om 21:00 uur start vervolgens de Kerstavonddienst.

Wanneer?
24 december 2018 van 20.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Lindtse kerk, Develweg 28
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.