Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winterwonderland sportfeest in de in de Develhal (groep 3-5)

Winterwonderland sportfeest in de in de Develhal (groep 3-5)

Vandaag is het Winterwonderland sportfeest in de in de Develhal

Programma en activiteiten:
09:00 - 12:00 uur: groep 3-4-5 (aanwezig 08:45 uur)

De gymzaal wordt omgebouwd en aangekleed tot een stoer en uitdagend winterwonderland met o.a. een stormbaan en een springkussen. Daarnaast kun je ook je snowboardskills testen op de snowboardsimulator en spelen we het nieuwe spel archery tag! Natuurlijk zal ook het sneeuwballen gevecht niet ontbreken!

Inschrijven: Deelname is gratis. Schrijf je gelijk in via de website, want vol = vol! De kantine en tribune zijn open voor de ouders.

Kom je ook verkleed in het Winterwonderland thema.

Nieuw voor de ouders dit jaar is de nieuwjaarskoffie. Ouders zijn welkom voor een gezellig nieuwjaars kopje koffie. Daarnaast zullen er wat kraampjes zijn van deelnemende sportverenigingen waar u informatie kunt ophalen voor uw zoon of dochter.

Wanneer?
3 januari 2019 van 09.00 tot 12.00 uur
Locatie:
in de Develhal, Parklaan 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.