Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praisedienst met zanggroep FaVor

Praisedienst met zanggroep FaVor

Vanavond is er om 19.30 uur een Praisedienst met zanggroep FaVor. Deze groep heette voorheen Women in Worship en is o.a. bekend van ‘Nederland Zingt’ op radio en tv.

Er zal gesproken worden door Gabrielle Dik. De laatste 10 jaar is ze onderdeel geweest van FaVor maar nu richt ze zich meer op het schrijven en spreken over onderwerpen als identiteit, genade en vrijheid. En over hoe prachtig wij door Hem zijn gemaakt.

Iedereen is welkom, ook gasten van buiten de Bethelkerk worden hierbij van harte uitgenodigd.

Wanneer?
3 februari 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bethelkerk
Locatie:
Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.