Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café Swinhove - Voor Dementie hoef je niet oud te zijn

Alzheimer Café Swinhove - Voor Dementie hoef je niet oud te zijn

Vandaag gaan we in gesprek met Paulien Schalk,  Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige bij Yulius. Het onderwerp “Dementie is niet altijd Alzheimer”  en ”Voor dementie hoef je niet oud  te zijn!”  We onderscheiden meer dan 60 vormen van dementie. Vanavond schenken we aandacht aan diverse vormen van Dementie. Er is ook aandacht voor het feit dat dementie op zeer jonge leeftijd kan voorkomen!   En wat dat betekent voor deze persoon en de omgeving!

In het Alzheimer Café is er alle gelegenheid voor uw eigen vragen en voor onderling contact. Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom.

Het Alzheimer Café vindt plaats, iedere 1ste woensdag van de maand  in de Salon van Swinhove.
Vandaag gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar. 
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.
De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol!

Wanneer?
6 februari 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Café Swinhove
06-21126071
alzheimercafe@swinhovegroep.nl
Locatie:
Swinhove, Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.