Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Troubadours treden op in De IJsvogel

De Troubadours treden op in De IJsvogel

Vandaag treden de Troubadours op in De IJsvogel om 14.30 uur. De troubadours zijn een gezellige club muzikanten die met heel veel plezier een optreden verzorgen. De formatie bestaat uit drie zangers begeleid door een accordeonist en een gitaar.

Het repertoire is afgestemd op het publiek. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en mee te zingen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Foto: Swinhove - Ingang van De IJsvogel

Wanneer?
9 februari 2019 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Swinhove
Locatie:
De IJsvogel, IJsvogelplein 300
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.