Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond over Slut-shaming (14-23 jaar)

Informatieavond over Slut-shaming (14-23 jaar)

Slut-shaming is heel vervelend als je er mee te maken krijgt. Belangrijk is dus om te weten wat je bijvoorbeeld beter wel of niet kunt delen via bijvoorbeeld social media kanalen. Waar je terecht kunt voor hulp als je met Slut-shaming te maken krijgt en welke stappen je eventueel  strafrechtelijk kunt nemen.

In het kader van het thema Liefde & Seksualiteit besteedt het jongerenwerk  van Diverz extra aandacht dit onderwerp aan jongeren vanaf 14 t/m 23 jaar. We vertonen een film, zorgen voor informatiemateriaal en er zal ruimte zijn voor een persoonlijk advies indien hier behoefte aan is.

Natuurlijk zal er naast dit specifieke onderwerp, in het kader van Valentijnsdag, ook op een ludieke manier, aandacht worden besteed aan Liefde & Seksualiteit in het algemeen middels een stukje voorlichting, gezellige aankleding en zelfs wat lekkers in stijl.

Informatie thema-activiteit Slut-shaming
Datum  : dinsdag 12 februari
Tijdstip : Vanaf 19.30 uur
Locatie  : Jongerencentrum Mikado
Adres  : Onderdijkserijweg 201 in Zwijndrecht
Informatie : f.plomp@diverz.info

Voor meer informatie over onze activiteiten kunt u een kijkje nemen op de website

Wanneer?
12 februari 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jongerencentrum Mikado
Fatima Plomp - Jonge
f.plomp@diverz.info
Locatie:
Jongerencentrum Mikado, Onderdijkserijweg 201
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.