Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Merwekrabbers Revue in De Nederburgh

Merwekrabbers Revue in De Nederburgh

Net als vorig jaar brengt een groep van 40 vrijwilligers de Merwekrabbers revue naar De Nederburgh. Voorafgaand aan de revue wordt er om 18.00 uur erwtensoep met spek en roggebrood geserveerd. De revue begint om 19.30 uur.

Kosten zijn 3,50 euro p.p.  Aanmelden kan bij de gastvrouw/heer van De Nederburgh, telefonisch of via e-mail.

Wanneer?
14 februari 2019 van 18.00 tot 17.00 uur
Organisator
Diverz De nederburgh
078 - 6122597
nederburghreserveringen@gmail.com
Locatie:
De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.