Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

After Valentine party in Brasserie Zoutewelle

After Valentine party in Brasserie Zoutewelle

After Valentine party met muzikale omlijsting van dj Karim, mede mogelijk gemaakt door DIVERZ ‘versterkt&verbind’. Vanaf 14:30 uur is iedereen van harte welkom. Tussendoor houden we een loterij, waarvan de opbrengst naar een rolstoelfiets gaat.
Toegang is gratis, consumptie verplicht.

Wanneer?
16 februari 2019 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Swinhove, locatie de Lichtkring
078-6250987
brasseriedelichtkring@swinhovegroep.nl
Locatie:
Brasserie Zoutewelle, De Kring 11
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.