Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie inloop voor mannen in De IJsvogel

Koffie inloop voor mannen in De IJsvogel

Ontmoet nieuwe kennissen tijdens de wekelijkse koffie ochtend. Iedere woensdagochtend is er een speciale mannenkoffie-inloopochtend in brasserie De IJsvogel. Onderdeel van de Swinhove Groep.

Genieten, bijkletsen en nieuwe mensen ontmoeten, dat kan tijdens de wekelijkse koffie ochtend in De IJsvogel. U bent van harte uitgenodigd om eens te komen kijken tijdens deze ochtend en neem gerust nog iemand met u mee. Iedere woensdagochtend vanaf 10.00 uur bent u dus van harte welkom.

Kunt u deze dag niet, dan kunt u natuurlijk ook op de  dinsdag -of donderdagochtend binnenlopen vanaf 10.00 uur. Tijdens deze koffie ochtenden serveren wij u het 2e kopje koffie of thee geheel gratis. Woensdagochtend is  speciaal gereserveerd voor mannen en op dinsdagen en donderdagen is iedereen van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Foto: Swinhove - Brasserie de IJsvogel

Wanneer?
20 februari 2019 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Swinhove, locatie De IJsvogel
078-6256043
Brasseriedeijsvogel@swinhovegroep.nl
Locatie:
IJsvogelplein 300
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.