Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Buurtmaaltijd en koffiehuys (inloop) in het Badhuis

Buurtmaaltijd en koffiehuys (inloop) in het Badhuis

“Dinner is better when we eat together!”
Alle buurtbewoners zijn weer van harte welkom bij de buurtmaaltijd in het Badhuis op donderdag 21 februari. Bent u nog nooit geweest of komt u elke maand? Iedereen is welkom. De deur gaat open om 17.30 uur en de maaltijd start om 18.00 uur. Heerlijk eten voor maar € 3,50 incl. een kopje koffie of thee. Graag even opgeven als u mee wilt eten, uiterlijk dinsdag 19 februari. Opgeven kan via tel. 078 7850503 of e-mail.

Ook kunt u zich opgeven in het Badhuis, bijv. tijdens de koffieinloop op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Loop gerust eens binnen voor een bakkie koffie of thee. Bent u of kent u iemand die behoefte heeft aan wat aanspraak, kom dan eens langs en breng eens iemand mee. Tijdens de inloop kunt u een spelletje spelen, uw handwerkje afmaken of gewoon bijkletsen.

  • Ook kunt u terecht op dinsdag bij het spreekuur van het Vivera Wijkteam tussen 10.00 en 13.00 uur.
  • Op woensdag is van 11.00 tot 12.00 uur het spreekuur van SchuldHulpMaatje en
  • op donderdag is van 11.00 tot 12.00 uur het spreekuur van de wijkverpleegkundige.
  • Op vrijdag kunt u meedoen met de sjoelcompetitie tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • Heeft u vragen over uw computer, tablet of telefoon, kom dan op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor gratis advies en ondersteuning.

Kortom: de deur staat open voor iedereen!

Wanneer?
21 februari 2019 van 18.00 tot 20.00 uur
Organisator
Het Badhuis
078 7850503
badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl
Locatie:
Prins Hendrikstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.