Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meet & greet kunstenares Lilian Steenhuisen

Meet & greet kunstenares Lilian Steenhuisen

De foto's uit de tentoonstelling sport in beeld - Wat beweegt Zwijndrecht worden aangevuld met bronzen sculpturen van kunstenares Lilian Steenhuisen. De objecten drukken stuk voor stuk kracht, energie en beweging uit. Met elkaar vertellen zij een verhaal waarin levenslust, humor en emoties de kern vormen.

Vindt u het leuk om kunstenaar Lilian Steenhuisen te ontmoeten? Zij vertelt op zondag 24 februari vanaf 15.00 uur haar persoonlijke verhaal en gaat daarbij graag met gastheer Ronald Roel in gesprek met u. Het wordt een leuke interactieve middag en u bent van harte welkom!Met de tentoonstelling "Wat beweegt Zwijndrecht?" laat KunZt zien wat inwoners uit Zwijndrecht letterlijk beweegt.
Inwoners zijn uitgedaagd hun mooiste sportfoto in te sturen, waarin hun sport centraal staat. De tentoonstelling bestaat uit zo'n 50 foto's. Dit levert een breed beeld op van de sporten in en sporters van Zwijndrecht. De slanke sculpturen van kunstenaar en beeldhouwer Lilian Steenhuisen vormen een mooie aanvulling op de foto's. Stuk voor stuk stralen ze beweging, kracht en energie uit.

De tentoonstelling loop van 15 februari t/m 17 maart 2019.
Openingstijden: woensdag-, donderdag-, vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

Wanneer?
24 februari 2019 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
KunZt
info@kunztzwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis Raadhuisplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.