Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Film kijken en een workshop tekenen voor kinderen vanaf 6 jaar

Film kijken en een workshop tekenen voor kinderen vanaf 6 jaar

Kinderen kunnen zich vandaag creatief uitleven in de bieb. Ze gaan een film kijken en krijgen een workshop tekenen.

Kom kijken naar de grappige animatiefilm Pieter Konijn! Je kunt aansluitend meedoen met de creatieve workshop tekenen over Pieter en zijn vriendjes. Pieter Konijn is de verfilming van het tijdloze verhaal van Beatrix Potters. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ze proberen allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Kom je ook? Voor kinderen vanaf 6 jaar.
Deelname is gratis.
Aanmelden via de website

Wanneer?
28 februari 2019 van 13.30 tot 15.45 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.