Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start gratis buurtmaaltijd bij het Badhuis

Start gratis buurtmaaltijd bij het Badhuis

Samen eten is gezellig en het schept een band
Dat is te merken bij Het Badhuis aan de toenemende populariteit van de buurtmaaltijden. Om deze reden zal er op de vierde donderdag van de maand gestart worden met een nieuwe buurtmaaltijd in het Badhuis. Het bijzondere aan deze maaltijd is, dat deze gratis wordt aangeboden aan een ieder die zich in een moeilijke financiële situatie bevindt. Deze buurtmaaltijd wordt voor het eerst gehouden op donderdag 28 februari 2019.

Peter Huijser, coördinator van het Badhuis vertelt: “We hebben nu al twee buurtmaaltijden in de maand, maar hiervoor vragen wij € 3,50. Hoewel dit op zich een scherpe prijs is, zijn onze buurtmaaltijden voor sommigen nog steeds onbereikbaar. Daarom zal deze nieuwe buurtmaaltijd gratis worden aangeboden aan een ieder die het niet kan betalen. Dat betekent niet dat u niet welkom bent als u wel bij kunt dragen in de kosten. Bij de deur zal een potje staan voor een vrijwillige duit. Om de begroting sluitend te krijgen zijn we nog op zoek naar sponsoren. Als u hier iets in kunt en wilt betekenen, neem dan gerust contact op. We vertrouwen erop dat dit goed komt.”

De deur gaat open om 17.30 uur en de maaltijd start om 18.00 uur. Graag even opgeven als u mee wilt eten, uiterlijk dinsdag 26 februari. Opgeven kan via tel. 078 7850503 of e-mail of in het Badhuis tijdens de openingstijden.

Foto: Het Badhuis - Een eerdere buurtmaaltijd

Wanneer?
28 februari 2019 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Het Badhuis
078 7850503
badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl
Locatie:
Prins Hendrikstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.