Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling: Wat beweegt Zwijndrecht?

Tentoonstelling: Wat beweegt Zwijndrecht?

Tentoonstelling waarin sport en kunst hand in hand gaan
Met de tentoonstelling "Wat beweegt Zwijndrecht?" laat KunZt zien wat inwoners uit Zwijndrecht letterlijk beweegt. Inwoners zijn uitgedaagd hun mooiste sportfoto in te sturen, waarin hun sport centraal staat. De tentoonstelling bestaat uit zo'n 50 foto's. Dit levert een breed beeld op van de sporten in en sporters van Zwijndrecht. De slanke sculpturen van kunstenaar en beeldhouwer Lilian Steenhuisen vormen een mooie aanvulling op de foto's. Stuk voor stuk stralen ze beweging, kracht en energie uit.

De tentoonstelling loop van 15 februari t/m 17 maart 2019.
Openingstijden: woensdag-, donderdag-, vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

Wanneer?
Van 15 februari 2019 13.30 uur tot 17 maart 2019 16.30 uur
Organisator
KunZt
info@kunztzwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis Raadhuisplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.