Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgavond: Een zorgintensief kind en de ouderschapstheorie

Mantelzorgavond: Een zorgintensief kind en de ouderschapstheorie

Mantelzorgers uit de Drechtsteden zijn van harte welkom vanavond voor een bijeenkomst waarin Alja van Maanen haar ervaringen deelt. Ze vertelt over de Ouderschapstheorie. De avond is van 19:30 tot 21:30 uur in wijkcentrum’T Klankbord. De koffie/thee staat klaar vanaf 19:15 uur.

Alja van Maanen vertelt over haar gezin. De jongste van haar drie dochters, Nova, heeft het Rett syndroom en is daardoor ernstig meervoudig gehandicapt. Door de intensieve 24-uurs zorg schommelen ouders vaak rond de grens van overbelasting. Alja deelt haar verhaal en vertelt over de Ouderschapstheorie van Alice van der Pas. Een inspirerende avond voor ouders met een zorgintensief kind en/of andere familieleden/ betrokken. Er is ruimte voor interactie en uitwisseling van ervaringen en herkenning.

De avond is gratis, wel graag aanmelden. Dit kan door te mailen naar natascha.hessels@meeplus.nl of te bellen naar 078 206 32 02.

Wanneer?
27 maart 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
MEE Plus
078 206 32 02
natascha.hessels@meeplus.nl
Locatie:
in wijkcentrum’T Klankbord, Klarinetsingel 3
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.