Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Toppie hardlooptrainingen Noordpark (4-12jaar)

Start Toppie hardlooptrainingen Noordpark (4-12jaar)

Woensdag 15 mei vindt de 42 editie plaats van de Verkerkloop! Loop jij ook (weer) mee?

Ben jij klaar voor de start? Op veel basisscholen wordt vooraf goed geoefend voor de Zwijndrechtse hardlooptraditie. Daarnaast biedt Toppie in samenwerking met de Verkerkloop organisatie ook twee trainingen aan voor alle kinderen die graag goed voorbereid aan de start willen verschijnen. Door middel van leuke oefeningen zul je kennis maken met de hardloopsport, een unieke ervaring!

Ontvang een sportief kado van de Rabobank
JOGG-partner Rabobank beloont alle kinderen die meedoen met de Toppie hardlooptrainingen met een sportief kadootje. Wanneer je deelneemt aan minimaal 3 van de 6 Toppie hardlooptrainingen (beide locaties mogelijk) krijg je een voucher waarmee je het kadootje bij de Rabobank Zwijndrecht aan de Beneluxlaan 5  kunt ophalen!

Data en locaties
De trainingen zullen dit jaar plaatsvinden op twee lcoaties. Kijk dus goed voor welke locatie je inschrijft (inschrijven voor beide locaties is ook mogelijk)! De laatste training is een ouder- en kindtraining.

Data Toppie looptrainingen Noordpark:
(vertrek: Noordpark - Noordpark 1)
Woensdag 3 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 17 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 8 mei van 10:00 tot 11:00 uur (ouder en kind training)

Data Toppie looptrainingen Develpark:
(vertrek: Develpark Multifunctionele Sportkooi - Parklaan 5)
Woensdag 27 maart van 15:00-16:00 uur
Woensdag 10 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 1 mei van 10:00 tot 11:00 uur (ouder en kind training)

Inschrijven via de website

Wanneer?
3 april 2019 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
Toppie Coach
Locatie:
Noordpark, Noordpark 1
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.