Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert Lindtse Kerk

Koffieconcert Lindtse Kerk

Vandaag vindt in de Lindtse Kerk een koffieconcert plaats. Medewerking wordt verleend door Duo Concerto Alankara. Dit duo van harpiste Diana de Vries en violiste Míchaela Hollmannová, heeft al eerder een concert in de Lindtse Kerk gegeven.

Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van Kerk in de wijk en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 12.00 uur aanvangen en u bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
14 april 2019 van 12.00 tot 13.00 uur
Locatie:
Lindtse Kerk aan de Develweg 28
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.