Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café Zwijndrecht - Kan bewegen het dementie proces vertragen

Alzheimer Café Zwijndrecht - Kan bewegen het dementie proces vertragen

Vandaag gaan we in gesprek met Vincent Molenaar geriatrisch Fysiotherapeut i.o. van de Lus. We spreken deze avond over het belang van bewegen voor mensen met dementie en hoe dit het proces positief kan beinvloeden. U zult zinvolle tips en adviezen krijgen hoe u bewegen kan stimuleren en leuk maken.

In het Alzheimer Café is er alle gelegenheid voor uw eigen vragen en voor onderling contact. Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom.

Het Alzheimer Café vindt plaats, iedere 1ste woensdag van de maand  in de Salon van Swinhove.
Vandaag gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar. 
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.
De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol!

Wanneer?
1 mei 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Café Zwijndrecht
06-21126071
alzheimercafe@swinhovegroep.nl
Locatie:
Swinhove, Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.