Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kampioenschap 30 Seconds (18+)

Kampioenschap 30 Seconds (18+)

Ben jij ook zo gek op 30 Seconds? Het Zwijndrechts Kampioenschap komt eraan!
Ben jij thuis de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Zwijndrechts Kampioen 30 Seconds. Bij Restaurant Veerplein wordt namelijk op donderdag 2 mei een open kampioenschap gehouden en daar kan jij met jouw team aan meedoen!

Trommel je vrienden/partner/familieleden/irritante schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de eerste editie van het Open Zwijndrechts Kampioenschap 30 Seconds. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs. Ben je nou niet zo heel erg goed maar houd je wel van gezelligheid, ook dan moet je je zeker aanmelden, het beloofd een topavond te worden! De Inschrijving is reeds begonnen en gaat erg hard, er is maar beperkt plek.

Aanmelden kan via de website of via de Facebookpagina’s van Jeroen Citroen Events Inschrijven kost € 5,- per persoon. Meld je team snel aan, want het is al bijna vol.

Foto: Jeroen Citroen Events - Word jij de Zwijndrechtse Kampioen 30 Seconds?

Wanneer?
2 mei 2019 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Jeroen Citroen Bordspel kampioenschappen
Locatie:
Veerplein 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.