Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dodenherdenking Heerjansdam

Dodenherdenking Heerjansdam

Herdenking van de gevallenen te Heerjansdam   “Geef vrijheid door,  in vrijheid kiezen"


19.15 uur  Samenkomst van de Protestantse Gemeente Heerjansdam/Kijfhoek onder  leiding van dominee Breure in de Dorpskerk aan de Molenweg 8 te Heerjansdam.

19.35 uur Einde samenkomst

19.40 uur Verzamelen op het plein bij de Dorpskerk, Molenweg

19.45 uur Stoet formeren / Stille tocht naar het vredesmonument

19.50 uur Toespraak door de locoburgemeester mevrouw Jolanda de Witte
Kranslegging namens het college en de gemeenteraad door mevrouw Jolanda de   Witte en de heren Arno de Jong en Wim van der Does. Trompetsignaal geeft aanvang twee minuten stilte aan.

20.00 uur Twee minuten stilte

20.02 uur Hoornsignaal geeft einde stilte aan. Zingen van het 1e couplet van het  Wilhelmus onder begeleiding van EMM. Voorlezen van een gedicht door Dide Heijboer en Elene den Otter,  afgevaardigden van de jeugd van Heerjansdam. Neerleggen bloemstuk door Zoë de Meij en Jill Kruithof namens  de jeugd van Heerjansdam. Aansluitend gelegenheid voor overige aanwezigen om bloemen neer te leggen

20.15 uur Stoet formeren voor aftocht

20.20 uur Afsluiting voor genodigden Eetcafé het Dorpshuis

Belangstellenden kunnen bij de kerk aansluiten of bij het monument. Indien u een krans of boeket bij het monument wenst te leggen, volgt u de aanwijzingen op die ter plekke worden gegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pyella Twigt, 078 7703513 p.twigt@zwijndrecht.nl van de gemeente Zwijndrecht.

Wanneer?
4 mei 2019 van 19.15 tot 20.20 uur
Locatie:
divers, zie bovenstaand
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.