Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgbijeenkomst: De invloed van een zorgintensief kind op je relatie

Mantelzorgbijeenkomst: De invloed van een zorgintensief kind op je relatie

De invloed van een zorgintensief kind op je relatie.
Ouders met een zorgintensief kind kunnen druk op hun relatie ervaren, door de energie- en tijdsintensieve zorg. Ben jij zo’n ouder, kom je uit de Drechtsteden, en wil je weten hoe je elkaar als ouders kunt (blijven) vinden? Kom dan naar onze informatieavond op dinsdag 14 mei. Relatietherapeut Ingeborg van IJken deelt hier inzichten en geeft tips.

Als ouder van een zorgintensief kind
Samen ouder zijn van een zorgintensief kind heeft bijna altijd invloed op je relatie. Bij zorgintensief kun je denken aan een kind met een (chronische) ziekte, een psychische aandoening (zoals een stoornis in het autismespectrum of angststoornissen), een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of een (zeer) ernstig meervoudige beperking. De zorg voor je kind vraagt veel tijd, energie en aandacht. Er komt een moment dat je relatie onder druk komt te staan. De relatie sterk houden kan dan een grote uitdaging zijn. Onbewust ontstaan er namelijk patronen waardoor er meer afstand komt. Onbegrip en miscommunicatie liggen op de loer.

Informatieavond met relatietherapeut Ingeborg van IJken
Op dinsdag 14 mei deelt relatietherapeut Ingeborg van IJken met haar analytische blik en inlevend vermogen op respectvolle manier haar kennis en inzichten. Ook krijg je praktische oefeningen mee voor thuis. Stilstaan bij je relatie in een gezin met een zorgintensief kind is nodig, waardevol en kan veel moois opleveren waar je nu en later altijd wat aan hebt.

De gratis avond is van 19:30 uur tot 21:30 uur in ’t Klankbord. De koffie/thee staat klaar om 19:15 uur.
Aanmelden is wenselijk en kan door te mailen naar natascha.hessels@meeplus.nl of te bellen naar MEE Mantelzorg T 078 206 32 02.

Wanneer?
14 mei 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
MEE
078 206 32 02
natascha.hessels@meeplus.nl
Locatie:
‘T Klankbord, Klarinetsingel 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.