Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Veteranendag Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht

Vandaag wordt voor de 11 keer de Veteranendag gehouden voor veteranen uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Dit jaar vindt deze plaats in het Spektakel. De inloop is vanaf 9:30 uur en het programma eindigt om 14:30 uur.

Ook is de TRIS (Troepenmacht in Suriname) weer van de partij met hun voertuigen. Deze staan opgesteld voor de Spektakel op de parkeerplaats van winkelcentrum Walburg. Voor het publiek is het mogelijk om een rondje mee te rijden met deze voertuigen.

De veteranenvereniging roept ook de ‘jonge’ veteranen op om deel te nemen aan de Veteranendag. Vaak worden deze dagen geassocieerd met veteranen die veelal hebben deelgenomen aan missies in Libanon of bijvoorbeeld Cambodja en Korea, maar gedurende de laatste jaren zijn er veel ‘jonge’ veteranen bijgekomen. Denk hierbij aan Joegoslavië, Somalië, Afghanistan en Mali.

Wanneer?
18 mei 2019 van 09.30 tot 14.30 uur
Locatie:
in het Spektakel, Norderstedtplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.