Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Avond4daagse Heerjansdam

Avond4daagse Heerjansdam

Van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei is er 's avonds weer Avond4daagse in Heerjansdam. Inschrijven voor individuele lopers gaat via de Stichting Jeugdopvang Heerjansdam. Aanmelden tussen 5 en 18 mei bij Cees de Valk via telefoon of email. Er kan 5,10 of 15 km gelopen worden. Meer informatie bij d organisatie.


We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die alle avonden of een paar avonden zouden willen helpen als verkeersregelaar.
Wil je helpen? Ben je 18 jaar, wil je een korte online cursus doen van ongeveer een uurtje, ben je beschikbaar in deze periode? Neem dan ook contact op.

Wanneer?
Van 21 mei 2019 18.30 uur tot 24 mei 2019 00.00 uur
Organisator
Cees de Valk - Stichting Jeugdopvang Heerjansdam
078-677 1974
cdevalk@hetnet
Locatie:
Jeugdhonk Molenwei 1a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.