Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarsconcert EMM Heerjansdam

Voorjaarsconcert EMM Heerjansdam

Vandaag geeft EMM Heerjansdam een gezellig voorjaarsconcert. In een ongedwongen sfeer kunt u genieten van een gevarieerd programma, gespeeld door fanfareorkest en slagwerkgroep.

Het concert vindt plaats in Sporthal den Dam in Heerjansdam. Kaarten kosten 5,- euro. Aanvangstijd is 20.00 uur, maar u bent van harte welkom vanaf 19.30 uur voor een bakje koffie of thee. Uiteraard is er na afloop weer gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje, een traditie die we graag in ere houden!

Wanneer?
25 mei 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
EMM Heerjansdam
Locatie:
in Sporthal Den Dam, Sportlaan 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.