Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugddienst met Jorg en Jacorien Littooij

Jeugddienst met Jorg en Jacorien Littooij

Vanmorgen zal er in de Bethelker een Jeugddienst plaatsvinden. Uiteraard is iedereen daar van harte welkom! De dienst begint om 10.30 uur en is grotendeels georganiseerd door de jongeren zelf. Ook de invulling zal door jongeren worden uitgevoerd.

De band ‘Rotsvast Worship’ zorgt voor muzikale begeleiding en Jorg en Jacorien Littooij uit Dordrecht gaan spreken. Zij zijn betrokken bij de band en werken samen mee bij Rotsvast Bijbelschool in Dordrecht. Hun droom is om in de toekomst 100% te kunnen gaan werken voor het Koninkrijk van God.

Het wordt een dienst met en voor jongeren, maar we willen zoveel mogelijk mensen mee laten genieten en laten zien hoe het voor jongeren plezierig wordt om naar de kerk te gaan. U bent van harte welkom!

Wanneer?
26 mei 2019 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bethelkerk
Locatie:
Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.