Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praisedienst met Edwin de Jong en Connection

Praisedienst met Edwin de Jong en Connection

Vanavond is er een Praisedienst, dit keer o.l.v. Edwin de Jong, die al een bewogen en veelzijdige loopbaan achter de rug heeft. Vanuit Frankfurt am Main ging ds. Edwin de Jong in 2010 naar de doopsgezinde gemeente Ouddorp. Vervolgens begon hij in 2017 als parttime voorganger van Stroom, een christelijk missionair project in het hart van Amsterdam. Stroom zoekt naar nieuwe geloofsvormen om mensen aan te spreken die niet naar een traditionele kerk gaan.

De muzikale begeleiding wordt dit keer verzorgd door muziekgroep ‘Connection’. Iedereen is welkom, ook gasten van buiten de Bethelkerk worden hierbij van harte uitgenodigd. Kom ook en neem vrienden en bekenden mee! Aanvang is 19.30 uur en na afloop wordt u uitgenodigd voor een hapje en drankje.

Het Bethel Praise team (praise@gkzwijndrecht.nl)

Wanneer?
26 mei 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bethelkerk
praise@gkzwijndrecht.nl
Locatie:
Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.