Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekstart met Zingen & Zo in Bibliotheek Walburg

Boekstart met Zingen & Zo in Bibliotheek Walburg

Kom zingen en bewegen op muziek samen met je baby of dreumes! 
Op 29 mei zijn (groot)ouders en/of verzorgers met hun kindje van 0 t/m 2 jaar oud van harte welkom bij de boekstartbijeenkomst in Bibliotheek Walburg. Tijdens de workshop, gegeven door Allian en Elske van Zingen & Zo, ga je praktisch aan de slag met de leukste liedjes en versjes.

Aansluitend laat bibliotheekconsulente Karin Theunisse boekjes zien, die aanleiding geven tot liedjes zingen en je kunnen helpen met jullie muzikale momentje. Na afloop is er koffie of thee en drinken voor de kleintjes.

De activiteit is van 09.15 – 10.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden is wel gewenst, dit kan op www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten of aan de balie in de bibliotheek.

Praktische informatie
Datum: woensdag 29 mei
Tijd: 9.15 – 10.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: gratis | aanmelden via de website of aan de balie

Wanneer?
29 mei 2019 van 09.15 tot 10.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.