Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Obstacle Run voor jong en oud

Obstacle Run voor jong en oud

Vandaag organiseert de Toppie sportcoach een stoere Obstacle Run voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit de gehele regio. Een gaaf parcours van 3 km op de Veerplaat met allerlei obstakels die overwonnen moeten worden om de finish te bereiken. Kom met een vriendje of vriendinnetje of met een ouder want samen is het toch net iets leuker!

Starttijden:
Er zijn 2 startheats:
14.00 uur Kids run 6 – 12 jaar
16.00 uur Kids + Ouder run 12 jaar

Parkeren: Op de dag zelf verzamelen we bij de beachvelden. Parkeren kan bij Hotel ARA of het Spartelbadje.

Inschrijven: Dit gaat via de website. Deelname is gratis.

Wanneer?
31 mei 2019 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Toppie
contact@toppiecoach.nl
Locatie:
Hooge Nesse, Parkeerplaats Hotel ARA, Veerweg 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.