Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mannenclub 2.0 in De IJsvogel

Mannenclub 2.0 in De IJsvogel

De brasserie van De IJsvogel is een bekende ontmoetingsplek in wijk Nederhoven. Mede door de vele activiteiten die er georganiseerd worden o.a klaverjasmiddagen, bingo, gezellige koffieclubs en vele andere activiteiten.

De heren van de mannenclub op de woensdagmiddag willen een nieuwe ontmoetingsmiddag organiseren. De laatste vrijdag van de maand vanaf vrijdag 31 mei a.s. van 14.00 u – 16.00 uur een inloopmiddag voor alleenstaande mannen. Mannen gaan onder het genot van een kop koffie of een drankje in gesprek met elkaar over verschillende onderwerpen of problemen, waar alleenstaande mannen tegenaan lopen.

Heeft u interesse? loop dan vanaf 14.00 uur vrijblijvend binnen, dan starten wij de 1ste ontmoetingsmiddag met een gratis kop koffie en een lekker gebakje. U hoeft zich niet aan te melden en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Foto: Swinhove - Brasserie de IJsvogel

Wanneer?
31 mei 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Swinhove, locatie De IJsvogel
078-6256043
Brasseriedeijsvogel@swinhovegroep.nl
Locatie:
IJsvogelplein 300
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.